Pratio suprugu dronom i shvatio da je njegovom braku došao kraj

dron_preljuba3

Na Youtubeu se pojavio video-snimak razjarenog supruga koji tvrdi da je uhvatio ženu u preljubi nakon što ju je uhodio – dronom.

Naime, autor snimka koji se potpisao kao YAOG tvrdi kako je postao sumnjičav nekoliko nedjelja prije nego je odlučio da iskoristi dron, jer je njegova supruga počela čudno da se ponaša. Rekao je kako je primio poziv, u kom ga je nepoznati čovjek upozorio da se nešto događa. Dva puta je pokušao da je prati, no oba puta se ispostavilo da je pogriješio, jer je supruga išla pravo na posao. Tada je došao na ideju da upotrijebi dron.

Njegova žena tog dana krenula je iz kuće i skrenula s uobičajene putanje kojom inače ide na posao, a potom se na parkingu iza supermarketa našla s navodnim ljubavnikom.

– Evo je, vadi kosu iz kaputa. Sjajno, uljepšaj se za tipa s kojim ćeš prevariti svog muža. Tako je, potrudi se da tvoja kosa izgleda lijepo. Je li to ona češlja kosu? Ne znam šta radi. Uljepšava se za je***e – čuje se glas prevarenog muža koji je vodio monolog opisujući svaki korak svoje supruge.

Žena potom prelazi raskrsnicu i stiže na mjesto sastanka, gdje je po nju došao automobil.

– Ako pogledate pažljivo, vidjećete kako 18 godina braka odlazi u propast. Gledajte. 18 godina, bum! Osamnaest je****h godina je nestalo! Ona ih je samo tako odbacila. A, imali smo dobar brak, barem sam tako mislio. Očito to nije bilo tako. E pa je** se! – rekao je muž.

I dok mnogi vjeruju da je snimak stvaran, drugi nisu tako uvjereni, i tvrde da čovjek jednostavno pokušava da zaradi na oglašavanju.

Oni koji vjeruju u istinitost snimka, optužuju ga da je jeziv jer je snimao ženu bez znanja. Otkako je objavljen na Youtubeu, Live Leaku i Redditu, video-snimak je pregledan više desetina hiljada puta.