Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Prijatelji zabrinuti: Ljubavnik Georga Michaela pao u tešku depresiju

Fadi Fawaz

Zabrinuti smo za njega. Dani prolaze, ali on je i dalje u očajnome stanju. Depresivan je. Pokušavamo biti uz njega, objasniti mu da nam se u svako doba dana i noći može obratiti za pomoć, ali on se udaljio od svih. Bojimo se da si nešto ne napravi, kažu prijatelji Fadija Fawaza.

Frizer i fotograf, koji je bio u vezi s Georgeom Michaelom, u psihičkom je rasulu otkad je legendarni pjevač preminuo od srčanoga zastoja na sam Božić 2016. Upravo ga je Fawaz pronašao mrtvoga u krevetu.

Fadiju se stanje, tvrde prijatelji, dodatno pogoršalo nakon što su mu hakirali profil na Twitteru i objavili neistine, od kojih se frizer odmah ogradio.

“Ne nasjedajte na laži. Nisam ja pisao da se George ubio. Čim sam shvatio što se događa, ugasio sam profil. Sve ovo je jadno i zastrašujuće”, komentarisao je Fawaz internetski skandal.

Neki Michaelovi prijatelji tvrde kako je frizer i fotograf beskrupulozni muljator, koji je samo iskorištavao Michaela, a drugi pak tvrde da je par prekinuo još prije 18 mjeseci, piše The Sun.

“Prodao je svoju stranu priče 12 sati nakon što mu je dečko umro. Zar se tako ponaša ožalošćeni partner”, pitaju se mnogi.