Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Nezapamćene orgije

15 seks bombi s Instagrama na zabavi koju je dozvolio Guardiola (FOTO)

glavna

Svi engleski mediji danas prenose nevjerovatnu vijest o raskalašenoj seks zabavi koju su organizirale zvijezde Cityja uz zeleno svjetlo šefa ekipe

Nogometni Otok u srijedu bruji o orgijama gotovo cijele ekipe  Manchester Cityja s 15-ak Instagram ljepotica iz Italije, koje je navodno blagoslovio ni manje ni više nego njihov trener Pep Guardiola.

Svi engleski mediji danas prenose nevjerovatnu vijest o raskalašenoj seks zabavi koju su organizirale zvijezde Cityja uz zeleno svjetlo šefa ekipe.

Guardiolini igrači navodno su angažirali dvije italijanske PR agencije, koje su odradile tehnički dio posla, izabrale i organizirale avionski let za 15 italijanskih modela te njihov dolazak u ekskluzivni Mere Golf Resort & Spa koji se nalazi u Cheshireu.

Luda zabava dogodila se, tvrde, nakon nedjeljne 6:1 pobjede Cityja u gostima kod Aston Ville.

Maria Tejada

Bujne Instagram ljepotice su iz Milana doletjele u Manchester te su autobusom prevezene do gradića Knutforda u Cheshireu gdje su im se pridružili igrači Cityja.

Amira Paula

Jedna od djevojaka sa zabave bila je navodno i italijanska prezenterica i bivša misica Chiara Giuffrida.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Chiara Giuffrida (@chiaragiuffrida)

Priča je procurila u javnost jer se dio atraktivnih modela iz Italije na svojim Instagram profilima pohvalio fotkama s ekskluzivnom druženja.