Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"Easy On Me"

Adele objavila teaser nove pjesme, stiže novi album nakon šest godina pauze?

adele instagram
Adele / FOTO: Instagram / @adele

U samo dva sata ovaj teaser je pregledan više od 5,7 miliona puta

Čini se kako pjevačica Adele uskoro objavljuje dugoočekivani studijski album nakon šest godina pauze.

Na Instagramu je objavila teaser za novu pjesmu pod nazivom Easy On Me koja bi trebala izaći 15. oktobra. U samo dva sata ovaj teaser je pregledan više od 5,7 miliona puta.

Obožavatelji pjevačice su oduševljeni i očekuju da će ova pjesma biti hit.

U komentarima joj se javila i slavna Donatella Versace koja je napisala da ne može dočekati pjesmu.

Pjevačica je jučer promijenila profilne fotografije na društvenim mrežama, a fanovi diljem svijeta odmah su počeli tvrditi da je to jedan od znakova da će novi album uskoro ugledati svjetlo dana.

Njihovu teoriju dodatno je potpirila i projekcija broja 30 na oglasnim panoima i zgradama širom svijeta. Broj 30 uočen je u Irskoj, Dubaiju, Rimu, Tokiju, Londonu, Parizu i drugim gradovima, a fotografije osvijetljenih zgrada tim brojem ne prestaju kružiti društvenim mrežama.

Mnogi vjeruju da Adele slijedi prethodnu tradiciju prema kojoj albume imenuje po godinama. 33-godišnjakinja je album 19 objavila 2008. godine, album 21 objavljen je u 2011. i album 25 u 2015. godini.

“Srušila je Facebook i Instagram”

Također, nakon što su se srušili Facebook i Instagram, brojni tviteraši su se šalili kako je najava Adelinog albuma razlog njihovog pada.

“Još se nije ni službeno oglasila, a već je srušila Facebook i Instagram”, “Adele je srušila sve društvene mreže, a nije ni rekla “Hello”‘,”Facebook doživljava najgori pad od 2008. godine, iste godine kada je Adele stupila na scenu. Slučajnost? Mislim da ne”, bili su samo neki od komentara.