Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

britanska pjevačica

Adele otkrila tajnu svoje nevjerovatne transformacije

Adele

Adele je nakon ljubavnog brodoloma i razvoda od Simona Koneckog skinula vrtoglavih 45 kilograma

Pjevačica Adele otkrila je da joj je knjiga za samopomoć pomogla da ostvari bolji odnos prema vlastitom tijelu. Na Instagramu je objavila korice knjige Glennon Doyle Untamed: Stop Pleasing, Start Living.

Kako tvrdi, knjiga joj je pomogla da prestane biti pod stresom i počne se osjećati zadovoljno.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

If you’re ready – this book will shake your brain and make your soul scream. I am so ready for myself after reading this book! It’s as if I just flew into my body for the very first time. Whew! Anyone who has any kind of capacity to truly let go and give into yourself with any kind of desire to hold on for dear life – Do it. Read it. Live it. Practice it. We are a lot! But we are meant to be a lot! .. “A good life is a hard life!” Read this book and have a highlighter on hand to make notes because you’ll want to refer back to it trust me! I never knew that I am solely responsible for my own joy, happiness and freedom!! Who knew our own liberation liberates those around us? Cause I didn’t!! I thought we were meant to be stressed and disheveled, confused and selfless like a Disney character! ProBloodyFound!! You’re an absolute don Glennon ♥️

Objavu dijeli Adele (@adele)

“Doista će vam protresti mozak i natjerati dušu da vrišti. Nakon što sam pročitala ovu knjigu, kao da sam se prvi put zaista našla u svom tijelu”, kaže Adele.

Ističe da nije bila svjesna da je isključivo sama odgovorna za svoju sreću i slobodu, ali nakon što je pročitala ovu knjigu, naučila je puno toga.

Adele je nakon ljubavnog brodoloma i razvoda od Simona Koneckog skinula vrtoglavih 45 kilograma. Osim što se pobrinula za mentalno zdravlje, počela je trenirati i podvrgnula se sirtfood dijeti, što je urodilo nevjerovatnom transformacijom.