Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

las vegas

Adele uvela stroga pravila za svoj koncert, nije dovoljno samo biti vakcinisan

adele

Negativan rezultat kućnog testa na Covid-19 neće biti dovoljan za ulazak na koncert

Fanovi koji žele da prisustvuju koncertu pjevačice Adele u Las Vegasu moraju da pokažu dokaz da su potpuno vakcinisani i da imaju negativan test na Covid-19, piše Daily Mail.

“Organizator događaja zahtijeva da svi učesnici ovog događaja budu potpuno vakcinisani (14 dana od posljednje doze vakcine) i da imaju negativan test na Covid-19 u roku od 48 sati od koncerta“, stoji na stranici na kojoj se prodaju karte za Adelein koncert.

I dokaz o vakcinaciji i rezultat testa mora da izda zdravstveni radnik koji sprovodi vakcinaciju ili testiranje. Negativan rezultat kućnog testa na Covid-19 neće biti dovoljan za ulazak na koncert.

Ovaj zahtjev važi za sve koji se kvalifikuju za vakcinu, bez izuzetka. Djeca koja ne ispunjavaju uslove za vakcinaciju moraju da donesu dokaz o negativnom testu na Covid-19 urađenom u posljednjih 48 sati i da nose masku tokom koncerta.

Adele je prošle sedmice otkrila da će imati više nastupa između 21. januara i 16. aprila u Koloseumu u Cezar palači. Karte je trebalo da budu u prodaji u utorak, ali se zbog pada Amazona očekuje da će karte biti dostupne za kupovinu od danas.