Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Prebolio Sofiju

Adem Ljajić ima novu ljubav, sada ljubi lijepu Zubejdu

adem zubejda (2)

Fudbaler reprezentacije Srbije i turskog kluba Bešiktaš Adem Ljajić prebolio je manekenku Sofiju Milošević i ponovo je zaljubljen

Nakon kraha romanse s poznatom manekenkom, srbijanski reprezentativac Adem Ljajić uživa u zagrljaju slikarke Zubejde Dazdarević iz Novog Pazara.

Kako Blic ekskluzivno saznaje, fudbaler reprezentacije Srbije i turskog kluba Bešiktaš Adem Ljajić prebolio je manekenku Sofiju Milošević i ponovo je zaljubljen. On je uplovio u novu vezu, i to sa Zubejdom Dazdarević, slikarkom iz Novog Pazara, koja je razvedena i majka je dvije djevojčice.

– Adem i Zubejda poznaju se još od mlađih dana, dok on još nije bio popularan fudbaler. Ranije su se družili, ali ništa ozbiljnije nije bilo među njima. Kada se Adem počeo profesionalno baviti fudbalom, krenula su i česta putovanja koja su karakteristična za sportiste. Zubejda je tada sve uložila u svoju karijeru i postala poznata slikarka. U međuvremenu se udala i rodila dvije kćerke, ali se nedavno i razvela – počinje priču izvor upućen u vezu fudbalera i umjetnice.

Budući da je Adem bio u Srbiji tokom pauze u svijetu fudbala, obnovio je kontakt s nekadašnjom prijateljicom i počeli su se viđati. Ubrzo su shvatili da između njih postoji hemija i otpočeli su romansu. Dogovor je da o svojoj vezi ne govore javno, ali i da na društvene mreže ne objavljuju zajedničke fotografije da mediji ne bi saznali za njihovu vezu – kaže dalje izvor.

Ipak, Zubejda nije izdržala te je na svom profilu objavila nekoliko fotografija, i to sa reprize Nove godine, koju su u Crnoj Gori proslavili.

Iako se još ne žele eksponirati u javnosti, u manjem društvu gdje ih svi poznaju su potpuno opušteni. Ljube se i grle pred svima i zajednički prijatelji su sretni zbog njih. Djeluju zaista kao veoma zaljubljen par. E sada, hoće li tako ostati i nakon što ste vi saznali za njihovu vezu, vidjet ćemo – završava izvor.

Informacije potvrđuju i fotografije koje je Zubejda objavila na Instagramu, i to baš sa reprize Nove godine. Umjetnica je objavila selfi sa fudbalerom i u opisu stavila dvoje koji se drže za ruke, sa srcima iznad glave.

Novopazarka Zubejda Dazdarević mlada je slikarka i nastavnica likovne kulture u osnovnoj školi. Magistarske studije završila je u Skoplju u klasi prof. Blagoja Manevskog. Priredila je više samostalnih i kolektivnih izložbi u zemlji i inozemstvu.