Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Afflecka djevojka ostavila iz istog razloga kao i bivša supruga

affleck

Glumac Ben Affleck ranije ovog mjeseca prekinuo je s producenticom Lindsay Shookus s kojom je u vezi bio godinu dana.

Razlog zbog kojeg ga je ostavila poznat je i njegovoj bivšoj supruzi Jennifer Garner.

“Lindsay je Benu pružala veliku podršku u njegovoj borbi protiv ovisnosti o alkoholu te je s njim išla na sastanke anonimnih alkoholičara i meditaciju”, otkrio je izvor blizak bivšem paru za časopis People.

No, glumac je posljednjih mjeseci ponovno pokleknuo pred svojim porokom, zbog čega se Lindsey počela osjećati bespomoćno te je na kraju odlučila prekinuti s njim, ispričao je izvor.

“Bilo joj je jako teško ostaviti Bena, no znala je da je vrijeme da se makne od njega. Pokušavala je ostati bliska s njim i usmjeriti ga na pravi put, no to je s vremenom postalo nemoguće. Znala je da ga treba pustiti da dotakne dno.”

S druge strane, Affleckov prijatelj prethodno je za People rekao da je razlog njihovog prekida bila “udaljenost i loš tajming”.

Šuškalo je i da ga je Lindsay ostavila zbog Playboyeve zečice Shaune Sexton s kojom je Ben u posljednje vrijeme viđen nekoliko puta, no izgleda da je zaista u pitanju bila njegova ovisnost, jer je glumca u srijedu njegova bivša supruga Jennifer Garner odvela u kliniku za liječenje od alkoholizma.

Inače, to je bio i razlog njihova razvoda nakon 10 godina braka jer se Jennifer više nije mogla nositi s njegovom ovisnošću.