Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Adna Šestić

Ako slučajno ne uspijem u muzici zvijezda “Supertalenta” ima plan B

adna_sestic_polufinale
Adna Šestić

Voljela bi da je jednog dana Massimo ili Josipa Lisac poduče procesu nastajanja pjesama i spota

Pjevam od malih nogu, ali sam se tek prije četiri godine počela intenzivnije baviti muzikom. Iako sam se nadala, nisam mislila da ću stvarno završiti u finalu ‘Supertalenta’, kaže devetnaestogodišnja Zeničanka Adna Šestić za 24sata.hr.

Svojim pjevačkim sposobnostima, osim žirija, osvojila je i publiku, koja ju je svojim glasovima “poslala” u finale za koje se, kako kaže, još ne priprema.

– Trenutno odmaram glavu od sve te priče koliko god je to moguće, ali znam da se ponovno trebam dobro potruditi – izjavila je finalistica showa.

Nastoji ne razmišljati o mogućoj pobjedi jer, kako kaže, svaki je nastup priča za sebe i želi u svakom nastupu prevladati nešto što je neki njen pjevački problem.

– Već je to savladavanje izazova svojevrsna pobjeda – objašnjava Adna koja se u show prijavila na nagovor prijatelja i porodice.

Tokom audicije za “Supertalent” bila je maturantica u gimnaziji i srednjoj muzičkoj školi, a sad je studentica kojoj karijera pjevačice, kako nam je rekla, još nije u prvom planu.

– Barem ne još neko vrijeme, smatram da moram biti još zrelija kako bih publici mogla nuditi kvalitetnu muziku. U slučaju da se to ne desi, elektrotehnika je svakako upisana – kaže mlada muzičarka.

Voljela bi da je jednog dana Massimo ili Josipa Lisac poduče procesu nastajanja pjesama i spota, a želja joj je da jedan dan stane na pozornicu pulske arene.