Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Alija mi je muški rekao “ti si moja, samo to još nisi shvatila”

una_alija
FOTO Facebook

Bivša radio voditeljica Una Bejtović udala se početkom ovog mjeseca. Danas vlasnica agencije “Bejtovic Communications” i savjetnica za odnose sa javnošću objavila je ovih dana fotografije sa svog vjenčanja na društvenoj mreži Facebook.

Izabranik njenog srca je Alije Borušića iz Sarajeva.

Alija i Una, šerijatsko vjenčanje su upriličili u Carevoj džamiji u Sarajevu, a nekoliko dana ranije, u Općini Stari Grad i građansko, i to u prisustvu najužeg kruga porodice i prijatelja.

– Alija je u moj život ušao u trenutku kad sam ostala potpuno sama poslije smrti majke, i onako kako je ona oduvijek željela za mene, prema meni je pristupio muški, direktno i nedvosmisleno, i rekao: “Ti si moja, samo to još nisi shvatila! Ali, nema veze, sačekat ću te ja!”, kazala je Una za magazin Azra i dodala:

– Tog trenutka su u vodu pale sve priče ljudi koji su govorili da me se muškarci boje, jer je naša priča dokaz da muškarci kad zaista nešto žele – to i ostvare. Zahvaljujući njegovom strpljenju, pažnji i razumijevanju koje mi je pružao u vrlo teškim trenucima, jer je i sam prošao kroz slično iskustvo, rodila se ljubav, iskrena, topla i koja nas smiruje i koju nemamo ni potrebu ni želju da pokazujemo drugima, nego da je čuvamo za sebe – kazala je Una.

– Alija je Sarajlija, s Bistrika, odakle mi je bio i otac i nekoliko godina je bio udovac i samohrani roditelj dvoje maloljetne djece – danas skoro sedamnaestogodišnjeg Emina i sedmogodišnje Hene. Po zanimanju policajac, a po životnom opredjeljenju čovjek koji se hrabro i sa saburom nosi sa životnim izazovima i uživa poštovanje i ljubav najbližih zbog pažnje prema drugima, staloženosti kojom se ophodi sa svima i sjajnim smislom za humor, izjavila je Una.