Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Amel Ćurić snimio duet sa Eminom Jahović

amel-emina

Dok njegov posljednji singl “Mijenjam ovaj grad” još uvijek odlično kotira na domaćim top listama, Amel Ćurić i dalje radi u šestoj brzini!

Ovih dana snimio je zajedničku pjesmu s poznatom pjevačicom Eminom Jahović Sandal, inače suprugom poznatog turskog pjevača Mustafe Sandala.

Pjevačica koja je izuzetno poznata u Turskoj na svojim društvenim mrežama ima preko 750.000 pratitelja koji s nestrpljenjem očekuju finalni spot. Ovo dvoje pjevača sprijateljilo se tokom regionalnog showa “X Factor Adria”, a prijateljstvo je sada preraslo i u poslovnu saradnju.

Vijest da je s Eminom snimio duet dočekana je s velikim oduševljenjem i kod Amelovih fanova. Teaser spota koji je Amel sinoć pustio na društvenim mrežama u samo nekoliko sati ima preko 36.000 pogleda.

Za pjesmu je snimljen i video spot u centru Zagreba, a redateljske palice se uhvatio Dario Radusin.

“Presretan sam da je sve konačno završeno i jedva čekam da spot i pjesma izađu u eter, što će se dogoditi za sedmicu dana. Publika s nestrpljenjem čeka ovaj duet jer im je svima bilo prilično iznenađenje da vide zajedno Eminu i mene. Mislim da smo nas dvoje savršen spoj za ovu pjesmu i da će biti pun pogodak”, rekao je Amel Ćurić.