Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Owen Wilson

Američki glumac često glumi očeve, a ne želi upoznati svoju kćer

Varunie Vongsvirates

Finansijski pomaže, ali to nikad nije bilo potrebno – rekla je prije mjesec dana Varunie kada je preklinjala Owena da dođe i napokon upozna svoje dijete

Američki glumac Owen Wilson (51) morat će plaćati 25.000 dolara mjesečno za izdržavanje jednogodišnje kćeri Lyle koju navodno nikad nije vidio niti to želi.

Dobio ju je s bivšom djevojkom, 15 godina mlađom glumicom Varunie Vongsvirates, koja je nedavno istaknula da joj Owen pomaže novčano, ali i da ona to nikad nije tražila. Sad je sud donio mjeru prema kojoj mora plaćati određeni iznos, a glumac s tim nema problema.

Prema sudskim spisima koje posjeduju strani mediji, ističe se da Wilsonu to nije problem zato što se prošle godine podvrgnuo testu očinstva i tako potvrdio da je upravo on otac djevojčice.

Varunie je zahtjev za provjeru očinstva podnijela sudu u maju 2018., pet mjeseci prije nego što je rodila.

U pravnim dokumentima se navodi da nijedan roditelj ne bi trebao pred maloljetnicom iznositi omalovažavajuće i/ili pogrdne stvari o drugom roditelju ili njihovim bližnjima.

– Finansijski pomaže, ali to nikad nije bilo potrebno – rekla je prije mjesec dana Varunie kada je preklinjala Owena da dođe i napokon upozna svoje dijete.

View this post on Instagram

I love you so much! ? #lylaaranyawilson

A post shared by Varunie (@varunie) on

Dodala je i kako je ironično što Owen stalno glumi očeve, a nikada nije vidio malenu Lylu.

– Trebao bi vidjeti svoju kćer, nevjerovatna je, zbilja puno propuštaš. Izgleda baš poput tebe – poručila je glumica svom bivšem dečku.

Uz Lylu, Owen ima dva sina iz prošlih veza, no njih redovno posjećuje i održava dobre odnose. S petogodišnjim Finnom kojeg je dobio s Caroline Lindqvist i osmogodišnjim Robertom kojeg ima s Jade Duell, njeguje odnos brižnog oca, no malena Lyla koju je dobio s Varunie zasad nije te sreće. Par je bio u vezi pet godina, a nakon toga su se razišli.