Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Bosanskohercegovačka kantautorica

Ammara Mistrić objavila spot za novu pjesmu “Puštam te”

ammara

mmara je za pjesmu „Puštam te“ sama napisala muziku, tekst, aranžman i scenario za spot

Bosanskohercegovačka kantautorica Ammara Mistrić objavila je novu pjesmu i spot „Puštam te”. Video spot u režiji Kenana Pekića i Ammare Mistrić, koja uspješno nastavlja autentični muzički pravac po kojem je postala prepoznatljiva na bh. i regionalnoj muzičkoj sceni.

„Htjela sam novi i moderniji sound, a da opet ostanem u prepoznatljivom dosadašnjem zvuku. To donosim ovim singlom i samim tim najavljujem da sam se poigrala nadalje sa primjesama funka, soula, proga i vjerujem da trenutak niti muziku ne treba ograničavati niti sputavati“, poručila je Ammara i dodala da se nada de će pjesma naići na dobre reakcije publike.

Ammara je za pjesmu „Puštam te“ sama napisala muziku, tekst, aranžman i scenario za spot.

„Pjesma je ljubavne tematike, a nastala je prije godinu i po dana. Govori o tome da bi trebali pustiti ukoliko nas nešto tišti, i da moramo biti hrabri u tome. Svima nam se desilo da smo nekoga pustili u ovom ili onom smislu“, izjavila je Ammara.

Muzičku produkciju potpisuje Stefan Kovačević Bleeding Feedom / Kragujevac, dok je video u produkciji Anisa Mujanovića / City video.