SHOWbuzz

glumica otkrila detalje

Angelina i Jennifer srele su se samo jednom u životu, i to na parkingu

22/05/2019

Brad i Angelina zaljubili su se na setu "Gospodina i gospođe Smith" i postali slavan par

Jennifer Aniston u intervjuu za Vanity Fair otkrila je kako je protekao njen jedini susret s Angelinom Jolie.

Ispričala je kako je Angelinu susrela na parkiralištu prije snimanja filma “Gospodin i gospođa Smith”, nakon kojeg je Brad ostavio Jennifer zbog Angeline.

“Prišla sam joj i predstavila se. Rekla sam joj da je Brad jako uzbuđen što će raditi s njom i da se nadam da će se njih dvoje lijepo provesti”, otkrila je Jennifer.

U to su vrijeme Jennifer i Brad imali bračnih problema jer se Brad nije slagao s njenom odlukom da snimi zadnju sezonu Prijatelja, iako je Jennifer zarađivala nevjerovatnih milion dolara po epizodi.

Da nešto ne štima među njima počelo se nagađati kad se Brad nije pojavio na oproštajnoj zabavi Prijatelja. Jennifer je tad njegov izostanak opravdala zauzetošću zbog snimanja novog filma, a Brad je kasnije rekao da sebi nije želio pokvariti završetak serije jer je htio pogledati na televiziji.

Brad i Jenn 2004.

Brad i Angelina zaljubili su se na setu “Gospodina i gospođe Smith” i postali slavan par. Vjenčali su se 2014. godine, a Angelina je samo dvije godine kasnije zatražila razvod koji je finaliziran ove godine.

Angelina i Brad iz sretnih dana

Nakon što se Brad u februaru ove godine pojavio na proslavi Jenniferinog rođendana, brojni su se fanovi ponadali pomirenju para, ali Brad je tim glasinama brzo stao na kraj.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.