Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Angelina Jolie mora udovoljiti Bradu, inače bi mogla izgubiti skrbništvo

angelina-jolie-brad-pitt

Angelina Jolie mora omogućiti Bradu Pittu češće viđanje djece, inače bi mogla ostati bez skrbništva.

Prema dokumentima s Vrhovnog suda u Los Angelesu, gubitak veze s ocem bio bi poguban za šestero djece koje glumački par ima te Angelina mora dopustiti bivšem suprugu da djecu viđa redovito dok ona snima nastavak filma Maleficent u Velikoj Britaniji ovo ljeto.

Sud smatra da su djeca sigurna s glumcem i da je od presudne važnosti da svako od šestero djece ima zdravu i snažnu vezu s oba roditelja. Izuzetak od propisanog viđanja dobit će jedino 16-godišnji Maddox koji se smatra dovoljno odraslim da sam odluči koliko će vremena provoditi s kojim roditeljem.

Brad će djecu viđati u Londonu deset dana sredinom juna gdje će moći uzeti jedno ili dvoje djece i provesti s njima četiri sata na dan, od 27. juna do 1. jula dobit će djecu deset sati na dan, dok će kasnije u julu moći provesti s njima od osam do deset sati dnevno.

Angelina mora svakom djetetu omogućiti vlastiti mobitel putem kojeg će moći kontaktirati oca bez njezinog uvida u poruke, a kad su djeca s ocem glumica ih može nazvati samo jednom, prenosi Daily Mail.

Ne bude li se držala ovih pravila, Angelina bi mogla izgubiti skrbništvo, o čemu je dobila upozorenje sa suda u Los Angelesu.