Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Slavna glumica

Angelina Jolie progovorila o porodičnom životu: “Nisam savršen roditelj”

Angelina Jolie With Her Children – Paris Nb
Angelina Jolie With Her Children - Paris Nb Angelina Jolie with her children Shiloh Jolie-Pitt, Zahara Jolie-Pitt, Pax Thien Jolie-Pitt and Knox Leon Jolie-Pitt visiting Banksy exhibition and lunch at KITH before going at Guerlain shop in Champs Elysee Avenue on July 22, 2021 in Paris, France. Photo by Nasser Berzane/ABACAPRESS.COM Berzane Nasser/ABACA /PIXSELL

Zagovornica ljudskih prava također je objasnila da je njen prioritet kao roditelja šestero jedinstvene djece “biti tu da podrži i razvije sve različite aspekte onoga što oni jesu”

Angelina Jolie otvorila se o svom porodičnom životu, iskreno progovorivši o roditeljstvu svoje šestero djece u intervjuu za People. Priznala je da, kao i mnoge mame, zna biti stroga prema sebi oko svakodnevnih odluka po pitanju djece.

Glumica novog hita Eternals ispričala je: “Nikako nisam savršen roditelj. Svaki dan se osjećam kao da sam svjesnija svega što ne radim kako treba. I prilično sam stroga prema sebi, jer često promislim: ‘Radim li pravu stvar? Jesam li rekla pravu stvar?'”

Također je pričala o svojoj djeci, dvadesetogodišnjem Maddoxu, sedamnaestogodišnjem Paxu, šesnaestogodišnjoj Zahari, petnaestogodišnjoj Shiloh i trinaestogodišnjim blizancima Vivienne i Knoxu, koje dijeli s bivšim suprugom Bradom Pittom.

“Moja djeca su učinila mnogo, mnogo stvari koje su pune ljubavi. Dobrota moje djece bila je vrlo ljekovita za mene”, kaže ona.

“Oni su prilično sjajni ljudi, a budući da ih je jako puno, mislim da su imali jako značajan utjecaj jedni na druge. Nije da sam ja glavna u svemu. Vrlo sam iskrena prema svojoj djeci. I jako se ljudski ponašam s djecom”, dodala je.

Zagovornica ljudskih prava također je objasnila da je njen prioritet kao roditelja šestero jedinstvene djece “biti tu da podrži i razvije sve različite aspekte onoga što oni jesu”.

“Imam šest vrlo individualnih ljudskih bića u svom domu. Toliko sam uzbuđena zbog svih različitih faza i osjećaja i znatiželja kroz koje prolaze. Zašto ne bih bila? Trebali bismo im pomoći da shvate tko su. A nije moguće shvatiti tko su oni ako se ne razvijam entuzijastično s njima”, rekla je.

Jolie je nedavno podijelila slatke trenutke na crvenom tepihu sa svojom djecom. Pridružili su joj se na premijeri Eternalsa prošle sedmice, gdje su obukli vintage i reciklirane outfite, od kojih su neki došli iz vlastitog ormara slavne oskarovke, kao naprimjer haljina Elie Saab Couture s dodjele Oscara 2014., koju je nosila Zahara, piše Insider.