Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
SHOWbuzz

Anja iz Trebinja jedna je od najtraženijih svjetskih manekenki

01/12/2015

Anja Čihorić je iz Trebinja i već nekoliko godina unazad je jedna od najtraženijih svjetskih manekenki.

Za Buzzfeed Anja je otkrila dio svoje priče i podijelila fotografije na kojima se vidi kako izgleda sa i bez šminke.

Dok sam bila dijete su mi se rugali jer sam bila previsoka i previše mršava. Mrzila sam da kupujem farmerke jer su mi sve bile kratke. Najgore je bilo što sam bila viša od svih dječaka u školi“, priča Anja.

Ona je dok je bila djevojčica zbog svega toga bila prilično nesigurna.

„Bila sam nesigurna dok sam bila mala jer sam izgledala drugačije. Samo sam htjela da se uklopim i izgledam isto. Mrzila sam svoje obrve. Bile su tako tamne i guste i oduvijek sam htela da ih prefarbam u boju moje kose i da ih iščupam. To je što danas u stvari svi žele, pa mi savršeno odgovara. Svi moji prijatelji u modnoj industriji imaju slična iskustva, pa sam bila jako srećna kada sam počela da se bavim modelingom jer sam shvatila da u svijetu postoje ljudi koji prolaze kroz iste stvari kao ja, rekla je Anja za Buzzfeed.

Ona je za medije otkrila kako je postala manekenka, a u taj svijet je uvukla sestra glumice Mile Jovović.

– Tokom jedne obične popodnevne šetnje Trebinjem prišla mi je Vesna Jovović, sestra Mile Jovović. Pitala me da li sam zainteresovana da se bavim manekenstvom, jer je uvidjela da imam potencijala i odgovarajuće proporcije za taj posao. Taj prvi susret nisam doživjela previše ozbiljno, jer sam čula svakave priče o raznim agencijama koje su na lošem glasu, kaže Anja.

Samo tri mjeseca poslije prvog susreta sa Jovović, u ljeto 2011. otišla je u Milano, i od tada radi s najboljim svjetskim modnim kućama.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.