Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Arapske ljepotice koje izgledaju nestvarno dobro (FOTO)

ljepotice

Srednji istok je uglavnom poznat po nemirima, ali je istovremeno krcat prelepim ljudima.

Ove manekenke su jako uspješne u svom poslu.

Rola Saad

Rola je libanska pop pjevačica. Kao siroče je uspjela da pređe put od trnja do zvijezda. Karijeru je počela kao model i radila je za brend “Habibi”, a 2006. godine je stekla slavu kao pop pjevačica. Danas ima 37 godina i svojim očima obara s nogu.

Sandy

Mlada egipatska pjevačica je karijeru započela 2006. godine, a brzo je postala jedan od vodećih tinejdžerskih muzičkih idola na Bliskom istoku. Njena pjesma “Hassal Khier” je 2010. postala hit, a spot za pjesmu je na YouTubeu pogledalo više od 5 miliona ljudi.

Mona Abou Hamze

Mona je osvojila “Murex d’Or Award” nagradu za najbolju voditeljku u Libanu. Poznata je po emisiji “Talk of the Town”, a 2010. godine se našla na 14. mjestu najseksipilnijih arapskih žena sajta fanoos.com. Udata je i ima troje djece.

Rania “Ruby” Husein

“Ruby” je egipatska pjevačica i glumica. Nerijetko je pažnju medija privlačila skandalima, a nije se libila da pokaže i tijelo zarad naslovne strane. Često svoje pjesme predstavlja uz provokativne video spotove.

photo

Sofia El Marikh

Posljednju je navodimo sasvim slučajno, a nalazi na 15. mjestu “World Actuality’s” liste ljepotica. Ona je sa četiri godine snimila prvu reklamu za pelene, a s 15 glumila rame uz rame sa Sofijom Loren. U žižu je dospjela kao finalistkinja talent šou programa “Star Academy”.

2ekprgw