Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ariana Grande u potpunom šoku nakon napada u Manchesteru

Ariana Grande

Američka pop zvijezda Ariana Grande i dalje je u šoku zbog terorističkog napada koji se dogodio na njenom koncertu u Manchesteru, povukla se iz javnosti i otkazala najavljenu turneju, prenosi Anadolu Agency (AA).

Pred kraj koncerta pop zvijezde Grande u Manchester Areni u ponedjeljak navečer je bombaš samoubica 22-godišnji Salman Abedi na izlazu iz Manchester Arene aktivirao eksploziv i ubio najmanje 22 osobe, uglavnom mlade fanove pop zvijezde.

Američka pjevačica se od tada javnosti obratila samo jednom porukom na društvenoj mreži Twitter u kojoj je napisala da nema riječi kojima bi opisala šok i tugu koju osjeća. Izvinila se fanovima zbog incidenta, a armija njenih fanova je u komentarima napisala hiljade utješnih poruka da nema za šta da se izvinjava.

Izvor blizak pjevačici je za medije saopćio kako je Ariana sinoć napustila Veliku Britaniju i vratila se u rodni grad Los Angeles, gdje se oporavlja od šoka i traume koju je doživjela. Isti izvor tvrdi da je riječ o jakoj traumi i da u ovoj fazi podršku pjevačici pružaju isključivo njeni najbliži.

“Ariana je u potpunom šoku. Ovo ju je teško potreslo. Ima veliku mrežu podrške, ali u ovoj fazi se oslanja samo na nekoliko najbližih osoba“, kazao je izvor.

Sinoć je i zvanično saopćeno da je otkazana turneja koncerata koje je Ariana Grande najavila pod nazivom “Turneja opasne žene“.