Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

instagram

Arnold Schwarzenegger nakon ugradnje pacemakera: Spreman sam za snimanje

Arnold Schwarzenegger
FOTO: Screenshot
Arnold Schwarzenegger

Glumac rođen u Austriji rekao je da je prvi put imao operaciju na otvorenom srcu 1997. godine zbog genetske srčane mane

Arnold Schwarzenegger rekao je da je “spreman za snimanje” druge sezone Netflixove serije Fubar u aprilu uprkos tome što mu je nedavno ugrađen pacemaker. Filmski Terminator ranije se našalio da je nakon toga postao “djelomično mašina”.

“Dobio sam puno lijepih poruka iz cijeloga svijeta, ali puno ljudi me pitalo hoće li mi pacemaker uzrokovati ikakve probleme s drugom sezonom serije Fubar”, objavio je Schwarzenegger na Instagramu. “Nipošto. Bit ću spreman za snimanje u aprilu”, rekao je 76-godišnji glumac. 

Holivudski glumac glumio je u prvoj seriji Netflixove uspješnice Fubar o operativcu CIA-e na pragu mirovine koji otkriva porodičnu tajnu i prisiljen je vratiti se na teren na posljednji zadatak. Uz njega u seriji glume Monica Barbaro, Aparna Brielle, Milan Carter, Travis Van Winkle i Andy Buckley. 

Glumac rođen u Austriji rekao je da je prvi put imao operaciju na otvorenom srcu 1997. godine zbog genetske srčane mane (bikuspidalnog aortnog zalistka) i ponovno 2018., dok je 2020. bio na neinvazivnoj operaciji srca.