SHOWbuzz

slava i privatnost

Bajaga 36 godina sretno oženjen, no malo ko je ikada vidio Emiliju

07/12/2018

U braku su od 1989. godine, a prije toga su sedam godina živjeli zajedno. Bajaga je uvijek isticao da je Ema stvorena za njega, jer je imala razumijevanja za njegov posao

Momčilo Bajagić Bajaga (58) maksimalno skriva privatan život od očiju javnosti. Dokaz tome su rijetke fotografije njega i supruge Emilije s kojom je u braku punih 36 godina.

Uoči koncerta u Beogradu na društvenim mrežama osvanula je fotka njega i supruge, a mnogi su se zapitali zbog čega ovaj par češće ne objavljuje fotografije na društvenim mrežama?

U braku su od 1989. godine, a prije toga su sedam godina živjeli zajedno. Bajaga je uvijek isticao da je Ema stvorena za njega, jer je imala razumijevanja za njegov posao.

Njihova ljubavna priča počela je u jednom autobusu u Zemunu, gdje je Emilija živjela.

– Upoznali smo se u autobusu. U busu sam je prvi put pitao bi li htjela sa mnom izaći u nedjelju, a ona je rekla da nedjeljom ne izlazi. Meni je to bilo kao da me je otkantala, jer ko ne izlazi nedjeljom? Ema je valjda izlazila subotom, otkud znam. Ja onda nisam postavljao nikakvo dodatno pitanje, bilo mi je neugodno. Tek nakon nekoliko mjeseci smo prohodali – rekao je muzičar za beogradske Novosti.

Momčilo i Emilija imaju kćer Anđelu (12) i sina Marka (20).

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.