Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Bajaga: Samo nam je ljubav potrebna

bajaga 2

Momčilo Bajagić – Bajaga zaštitno je lice na novu Vivia kampanjuu naredne dvije godine. Prilika je to da se jednom od najpopularnijih muzičara u regionu postavi nekoliko pitanja, na koja je rado odgovorio.

– Zaštitno ste lice za novu Vivia kampanju u naredne dvije godine. Koliko vam je značio rad na ovoj reklami i ućešće u ovakvom jednom projektu koji zapravo promoviše prave vrijednosti a na prvom mjestu ljubav? 

BAJAGA: Uživao sam radeći reklamni spot, pjesmu i uopšte kampanju za Viviju, a za to sam imao dosta razloga. Prvo spot je sniman pod rediteljskom palicom Raše Andrića velikog umetnika i profesionalca, sa vrhunskom ekipom saradnika. Lokacija je bila predivna Japanski vrt u botaničkoj bašti u Beogradu i ono što je najbolje sa puno male slatke i talentovane dece iz različitih krajeva Bosne i Hercegovine i Crne Gore koja zajedno sa mnom pjevaju o ljubavi u vrijeme kad svi osjećamo veliki nedostatak ljubavi u svijetu i u našoj okolini. Dječija srca su čista i iskrena i nisu kontaminirana mržnjom koje je sve više. To je i bio razlog da se prihvatim posla sa zadovoljstvom.

 – Kakve su do sada reakcije na muzički spot i za reklamne spotove Vivie?

BAJAGA: Sve reakcije koje sam ja čuo i vidio su pozitivne i to mi je izuzetno drago, jer vidim da smo svi zajedno napravili jednu pozitivnu i lijepu stvar.

– Bez ljubavi se ne može? A ni bez vode? Da li je to i vaša poruka svima kad je u pitanju reklamna kampanja za vodu Vivia?

BAJAGA: Tako je i voda i ljubav su nešto bez čega se ne može, i ljubav i voda (poput Vivie) je čista i zdrava i to je ono što ih povezuje.

– Koliko Vam znači kada vam kažu da ste vi i vaše pjesme sinonim za ljubav?

BAJAGA: To je veliki kompliment za mene i znam da su se generacije zaljubljivale i voljele uz moje ljubavne pjesme. Divan osjećaj i velika čast.

– Da li nam je samo ljubav potrebna?

BAJAGA: Naravno i bistre vode, plavog neba…