Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Objavili fotografiju

Baldwinovi nakon tragedije slavili Noć vještica, pa se našli na udaru kritika

baldwin (1)

No fotografije su objavljene samo nekoliko sati nakon što je novi izvještaj otkrio da su na snimanju bila još najmanje tri slučajna ispaljenja iz pištolja prije nego što je Hutchins ubijena

Supruga holivudskog glumca Aleca Baldwina, Hilaria, kritizirana je zbog objave na Instagramu. Naime, ona se za Halloween na društvenoj mreži pohvalila zabavnom fotografijom na kojoj slavi praznik s mužem i njihovo šestero djece, i to nakon tragične smrti snimateljice Halyne Hutchins na setu filma “Rust”.

No vrlo brzo suočila se s negativnim reakcijama pratitelja, ponajviše zbog opisa kako je “roditeljstvo bilo intenzivno dok se suočavala s vrlo javnom situacijom oko tragedije u kojoj je sudjelovao njen suprug”.

Na fotografijama koje je objavila porodica pozira na trijemu svog imanja i smiješe se u kameru. Alec je odjeven kao stvorenje iz popularne dječje knjige “Where the Wild Things Are”, Hilaria je prikazana u kostimu vještice, kao i najmlađe kćeri Carmen i Maria Lucia Victori, dok su starija djeca također nosila kostime vještica i odijela superheroja.

No fotografije su objavljene samo nekoliko sati nakon što je novi izvještaj otkrio da su na snimanju bila još najmanje tri slučajna ispaljenja iz pištolja prije nego što je Hutchins ubijena.