Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Beckham kupio dvorac od 6.5 miliona KM, pretvorit će ga u pub (FOTO)

beckham

Penzionisani engleski fudbaler David Beckham (43) i njegov prijatelj, engleski režiser Guy Ritchie (50), potrošili su 3 milijuna funti (oko 6.5 miliona KM) i kupili palaču ‘Walmer’ u Notting Hillu. Njihova ideja jest prenamijeniti i urediti dvorac koji će pretvoriti u pivnicu.

Navodno će ga i renovacija skupo koštati jer planira tamo dovoditi samo ‘višu’ klasu ljudi koji sebi mogu priuštiti taj luksuz. Naime, pivnica će biti poput svjetskog kluba koji ima privatne članove iz svijeta filma, glazbe i medija, ‘Soho House’.

– On ne može dočekati da se primi posla oko svog dvorca, to tako jako želi napraviti – rekao je izvor blizak Beckhamu te nadodao kako će, osim pive koju proizvodi upravo njegov prijatelj Ritchie, prodavati i neka od najskupljih vina na svijetu.

Sama palača nalazi se blizu obiteljske kuće Davida i njegove supruge Victorije (44) s kojom ima četvero djece, sinove Brooklyna (19), Romea (16) i Cruza (13) i kćer Harper (7). Pub je Davidov najnoviji poslovni pothvat, koji je bio zauzet pokretanjem svoje nogometne momčadi Inter Miami FC.