Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

bračni problemi

Beckham opet vara Victoriju, ljubi šest godina stariju manekenku?

beckham helen1

Victoria je često nervozna i zabrinuta zbog Davidovih prijateljstava sa slavnim ženama

Glasine o bračnim problemima nogometaša Davida Beckhama (43) i modne dizajnerice Victorije Beckham (44) ne stišavaju se, a suprug bivše “Spajsice” navodno se sve intenzivnije druži s danskim supermodelom i manekenkom Helenom Christensen (50).

Kako prenosi britanski Mirror, paparazzi su Davida i Helenu uhvatili u Miamiju, dok je Victoria ostala kod kuće u Londonu s djecom.

Izvori bliski bračnom paru govore da je Beckham manekenku upoznao lani, nakon čega su se počeli sve intenzivnije družiti.

Njihovo prijateljstvo navodno smeta Victoriji koja misli da se između događa nešto više.

– Victoria je često nervozna i zabrinuta zbog Davidovih prijateljstava sa slavnim ženama. Naravno, tu ima i ponekih doza ljubomore jer joj smeta što neka druga žena provodi vrijeme uz njega, a ne ona. Inače, David i Helena kliknuli su na prvu i ostali u kontaktu od prvog susreta – rekao je izvor za britanske medije.

Helena je bila jedna od najuspješnijih manekenki i supermodela 90-ih godina, a iza sebe ima čak tri propala braka. S drugim suprugom, američkim glumcem Normanom Reedusom (50) dobila je sina Mingusa (19), a bivši bračni par i danas je u dobrim odnosima.

Međutim, Davidova komunikacija s Helenom nije prvi put da se šuška o razvodu Beckhamovih.

Početkom februara strani mediji pisali su da nnogometaš “muti” s pjevačicom Ritom Orom (28), ali su se te glasine na kraju ipak pokazale netačnima. Ona je prije toga nekoliko mjeseci bila u vezi s njegovim najstarijim sinom.

Bračni par Beckham zajedno ima četvero djece, sinove Brooklyna (20), Romea (16), Cruza (14) te najmlađu kćer Harper (7), a o njihovom razvodu se već nekoliko puta nagađalo.

Naime, Victoria je još 2003. godine svome suprugu oprostila aferu s njihovom kućnom pomoćnicom Rebeccom Loos, te jednom prilikom nakon toga izjavila kako je cijela Davidova afera s Rebeccom samo dodatno ojačala njihov brak.