Ana de Armas

Ben Affleck ima novu curu, upoznaćemo je novom “Jamesu Bondu”

ben af

Affleck se prije dvije godine službeno razveo od glumice Jennifer Garner s kojom dijeli troje djece

Američki mediji tvrde da je Ben Affleck u novoj vezi. Ovoga puta sreću je pronašao u zagrljaju atraktivne glumice Ane de Armas s kojom je viđen tokom romantičnog putovanja na Kubu.

Godinu i po nakon što je prekinuo vezu s njujorškom producenticom Lindsay Shookus, Ben Affleck ponovno ljubi. Holivudski zavodnik navodno je u vezi s 31-godišnjom glumicom Anom de Armas. Tamnokosa ljepotica za kojom uzdišu milioni očito je opijena šarmom 45-godišnjeg Afflecka s kojim je posljednjih dana odmarala na Kubi.

Par je prvo viđen u zračnoj luci gdje su izmjenjivali romantične poljupce, a potom se zaputili na let privatnim avionom.

“Sigurno su u vezi. Izgledali su jako prisni i jako sretni dok su bili u Havani u jednom restoranu”, rekao je za magazin People jedan od izvora.

Affleck se prije dvije godine službeno razveo od glumice Jennifer Garner s kojom dijeli troje djece, a s kojom je i danas u dobrim odnosima, a bila mu je i najveća podrška toekom njegove bitke s alkoholizmom.

Glumac i mlada zavodnica špansko-kubanskog podrijetla izazvali su pravu pomutnju u restoranu u centru Havane, kada se cijelo osoblje željelo fotografirati s njima. Fotografija je brzo osvanula na društvenim mrežama.

Inače, Anu de Armas prozivaju Sophijom Loren novog doba te je jedna od najtraženijih glumica u Hollywoodu trenutno. Uskoro ćemo je imati prilike gledati kao glavnu žensku aktericu u novom Bondovom filmu – ‘No Time to Die’.