Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

traže novo lice

Ben Affleck zbog alkohola ostao bez uloge u novom nastavku “Batmana”

Ben-Affleck-Batman

Iako ga neće igrati, glumac je istakao kako je sretan što će se film snimati nakon što je objavljeno kako ćemo ga u kinima gledati na ljeto 2021. godine

Nakon što je u tri filma utjelovio “Batmana”, Ben Affleck (46) dobio je otkaz i više neće glumiti ovog junaka. Naime, kako je najavljeno, novi film o Batmanu stiže u kina 2021. godine, režirat će ga Matt Reeves, no Affleck je i sam potvrdio da on neće biti u njemu.

– Ta uloga zahtijeva fokus, strast i najbolju izvedbu koju možeš dati. Postalo je jasno da ne mogu ispuniti te zahtjeve – rekao je Affleck.

Dodao je kako je razlog otkaza njegova ovisnost o alkoholu zbog koje je prošle godine treći put završio na liječenju.

No, obožavatelji junaka ispočetka nisu bili oduševljeni Affleckom kao Batmanom, a on se kao taj junak pojavio u filmovima “Batman vs. Superman”, Suicide Squad” i “Justice League”.

Iako ga neće igrati, glumac je istakao kako je sretan što će se film snimati nakon što je objavljeno kako ćemo ga u kinima gledati na ljeto 2021. godine.

Kako pišu strani mediji, za ulogu bi se u “igri” mogli naći Jake Gyllenhaal (38), s kojim je reditelj Reeves već počeo pregovarati. Gary Oldman (60), koji je s Baleom glumio u trilogiji “Vitez tame”, predložio je Joaquina Phoenixa, no neki smatraju kako je 44-godišnji glumac malo prestar za ulogu akcijskog junaka.