Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
SHOWbuzz

Besplatni poklon s kraljevskog vjenčanja odmah prodala za 25.000 eura (FOTO)

23/05/2018

Claire Oliver, zaposlenica Odjela ljudskih resursa kompanije Troup Bywaters prodala je na eBayu za 21.400 funti (oko 25.000 eura) poklon paket koji se dijelio besplatno na kraljevskom vjenčanje princa Harryja i Meghan Markel.

Ona se inače našla među 1.200 gostiju koji nisu imali VIP ulaznicu, nego su vrijeme proveli u specijalnom prostoru ispred crkve svetog Jurja odakle su izbliza mogli vidjeti i pozdraviti mladence, piše Daily Mail.

Samo nekoliko sati nakon vjenčanja objavila je oglas na eBayu koji je licitacijom na kraju dosegao nevjerovatan iznos.

Poklon paket uključivao je suvenir sa vjenčanja, pismo dobrodošlice od Meghan i Harryja, bocu vode iz dvorca Windsor, veliki čokoladni zlatnik, limenku keksa i vaučer s 20 posto popusta u dućanu u dvorcu.

Oliver nije htjela komentarisati svoj potez koji mnogi smatraju neukusnim i nepristojnim, nego je samo kratko za Daily Mail kazala kako je jedna od 25 gostiju koji su poklon paket dali na aukciju.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.