Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Beyonce: Bila sam u teškoj depresiji nakon porođaja

beyonce

– Kad sam rodila prvo dijete, bila sam opsjednuta svojim izgledom. Smatrala sam da moram izgledati kako društvo to zahtjeva od slavne osobe koja je rodila, priznala je američka pjevačica Beyonce Knowles (36) u novom broju časopisa Vogue, kojemu je ujedno bila i glavna urednica.

Beyonce je osvanula na naslovnici septembarskog modnog magazina kojeg je uređivala.

Njena je odluka bila koji tekstovi, naslovi i fotke će staviti u časopis. Tako je odlučila da će u jednom članku napisati svoju ispovijest nakon što je postala majka troje djece, kćeri Blue Ivy (6) te blizanaca Rumija (1) i Sir Cartera (1).

– Zbog carskog reza kojeg sam morala napraviti kada sam rađala blizance, ležala sam u krevetu više od mjesec dana. Od tada su mi ruke, noge, ramena i trbuh deblji nego što su ikad bili – ispričala je Knowles koja je nakon toga viđena sa suprugom Jay Z-jem (47) kako intenzivno trenira u teretani, ali joj je tijelo “otkazalo poslušnost”.

– Da, ostalo mi je salo od trudničkog trbuha. Morala sam prihvatiti da moje tijelo tako želi izgledati. Pomirila sam se s činjenicom da sam sada malo “jača” – objasnila je pjevačica koja je na dan kada je rodila blizance imala 99 kilograma.