Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Beyonce i Jay-Z idu na turneju, od domaćina zahtjevaju i “ptičijeg mlijeka”

beyonceee

Pjevačica Beyonce (36) i repera Jay-Z-a (48) idu zajedno na turneju “On the Run II”, a započet će ju 6. juna u Cardiffu. U šest mjeseci planirali su 36 koncerata i tražili su od organizatora da sve bude na “visokom nivou”.

– Blizance će razmaziti. Bey i Jay su zahtijevali za njih kolijevke od 18-karatnog zlata sa svilenom posteljinom i promjenjivim podlošcima – ispričao je prijatelj para.

Kaže da novac nije problem te da Beyonce i Jay-Z znaju kako će se sve ulaznici rasprodati i “rasturit” će na turneji. Osim luksuznih kolijevki, pjevačica traži da joj temperatura u garderobi uvijek bude 25 stepeni i puna svijeća s mirisom ruža, a mora na raspolaganju imati i vrhunskog kuhara.

Jay želi da u svakom gradu na turneji ima gomilu svog Ace of Spades šampanjca. Muzički par također želi vrhunsko osiguranje za svoju porodicu i barem četiri dadilje jer uz šestomjesečne blizance Rumi i Sira, povest će i kćer Blue Ivy (6).

– S njima će svugdje biti šest zaštitara, frizeri, šminkeri i lični stilisti, a svaki hotel će im morati pružiti dodatno, vlastito osiguranje. Što se njih tiče smatraju da ne mogu biti preoprezni i potrošit će koliko god treba novaca da im djeca budu sigurna – objasnio je prijatelj pjevačice i repera.

Procjenjuje se da će Beyonce i Jay-Z na ovoj turneji zaraditi 198 miliona dolara.

Par je na prvoj zajedničkoj turneji 2014. samo na prodaji ulaznica zaradio preko 100 miliona dolara.

Objavu dijeli Beyoncé (@beyonce)