Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Beyonce i Jay Z objavili novi album kojim slave bračnu strast

beyonce_2

Pjevačica Beyonce (36) i njezin muž, reper Jay-Z (48) iznenadili su fanove objavivši zajednički album o kojem je javnost dugo nagađala. Najnoviji zajednički uradak supružnika slavi njihovu probuđenu bračnu strast i nosi naziv “Everything is Love”, odnosno “Sve je ljubav”.

Beyonce i Jay-Z su predstavili album na posljednjem koncertu u Londonu, a dostupan je samo na reperovom streaming servisu Tidal. Par je objavio i spot za pjesmu ‘Apeshit’ koji su snimili u Louvre muzeju u Parizu.

Beyonce i Jay-Z ističu kako je album spoj njihovih muzičkih stilova, soula i hip hopa te otvoreno govori o njihovom spolnom životu. Supružnici su i ranije surađivali te su radili skupa na Beyonceinom singlu ‘Drunk in Love’.

Fanovi su prije nekoliko dana zaključili da Beyonce i Jay-Z očekuju četvrto dijete nakon što su zamijetili zaobljeni trbuščić pjevačice. Izvor je navodno potvrdio ovu priču za američki časopis Star i rekao da je glazbenica šokirana što je trudna tako brzo nakon rođenja blizanaca, ali i presretna. Čini se kako su fanovi uvjereni da Beyonce namjerno bira kostime kojima prikriva trbuh kako bi što dulje trudnoća ostala tajna.

Beyonce i Jay-z imaju troje djece, kći Blue Ivy (6) i jednogodišnje blizance Rumi i Sira. Za njih su unajmili ‘cijelu vojsku’ dadilja. Svakog blizanca čuvaju po tri dadilje koje rad u smjenama od osam sati dok starija kći Blue Ivy ima dvije dadilje. Sve dadilje su smještene u vili u Kaliforniji i svaka ima platu sto hiljada dolara godišnje.

Bračni par je trenutno na zajedničkoj turneji pod nazivom ‘On The Run II’. Nastupaju po Europi, a nedavno se pojavila informacija da su im koncertne dvorane poluprazne zbog skupih karata pa mnoge i podijele.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on