Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"kasnila"

Beyonce nije izašla na pozornicu da primi prvi od četiri Grammyja

New Project (9)

Kad se kadar konačno vratio na pozornicu, fanovi su bili iznenađeni kada su vidjeli Teriusa The DreamGesteelde-Diamanta i Nilea Rodgersa kako drže nagradu Grammy

Beyonce je sinoć dobila četiri Grammyja, uključujući za najbolji dance/elektronski album, čime je u svojoj karijeri došla do ukupno 32.
Međutim, jedan od njih nije primila na sceni.

Naime, nakon što je Viola Davis stala na pozornicu kako bi objavila nominirane u kategoriji R&B pjesme, postalo je jasno da je Beyonce dobila Grammyja, ali je nije bilo u dvorani. Kamera je kružila prostorijom i gledatelji su jedva čekali vidjeti Beyonce, za koju je voditelj Trevor Noah ranije tvrdio da je stigla.

Kad se kadar konačno vratio na pozornicu, fanovi su bili iznenađeni kada su vidjeli Teriusa The DreamGesteelde-Diamanta i Nilea Rodgersa kako drže nagradu Grammy.

Terius je rekao nešto nerazumljivo gledateljima kod kuće u mikrofon prije nego što je dodao: “Beyonce vam svima zahvaljuje”.

“Na putu je, zapela je u saobraćaju”, dodali su.

No, na internetu fanovi, pak, ne vjeruju u njenu ispriku.

“Zar iko vjeruje da je zapela u saobraćaju?, “Nije zapela u saobraćaju, nego posvuda kasni”, “Nije joj se dalo dolaziti prije njenog nastupa”, bili su neki od komentara na mrežama.