Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

prestižni event

BH ContentLab powered by BH Telecom ponosni partner 3. Ponta Lopud festivala

BH Telecom

Jedan od najcjenjenijih glumaca današnjice održat će seriju predavanja i radionica za glumce na ovogodišnjem Ponta Lopudu

Treći Ponta Lopud festival, koji je na jednom mjestu okupio svjetske i regionalne istaknute profesionalce filmske industrije bilo u ulogama predavača ili učesnika, otvoren je u utorak, 20. juna, a trajat će do subote, 24. juna.

Na Lopud je stigao i slavni Edward Norton, a dočekali su ga organizatori Festivala Miro Purivatra i Tilda Grossel Bogdanović.

Jedan od najcjenjenijih glumaca današnjice održat će seriju predavanja i radionica za glumce na ovogodišnjem Ponta Lopudu.

Norton je skoro 30 godina u samom vrhu svjetske kinematografije i jedan je od najslavnijih glumaca svoje generacije. Glumio je u više od 50 filmova, producirao njih 13, napisao pet i režirao dva.

Filmski program na plaži hotela RMH Lopud Lafodia Resort & Wellness otvoren je projekcijom filma ‘Oslikani veo’ Johna Currana, a upravo Edward Norton u tom klasiku je odigrao glavnu ulogu.

Ovogodišnji filmski događaj posjetio je i bh. oskarovac Danis Tanović.

Ponosni partner 3. Ponta Lopud festivala je BH ContentLab powered by BH Telecom.

BH ContentLab je najveća domaća platforma za produkciju audio – vizuelnih sadržaja kojoj je cilj podrška razvoja bh. kinematografije i u čije sadržaje BH Telecom investira tokom tri godine skoro 30 miliona KM.