Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
SHOWbuzz

Bit će “bunga-bunga”: Snima se film o Silviju Berlusconiju

07/09/2016

Život italijanskog političara i poslovnog čovjeka Silvija Berlusconija poslužit će kao inspiracija za film što će ga u ljeto 2017. snimati italijanski filmski redatelj, scenarist i književnik Paolo Sorrentino, piše Variety.

Redatelj je sudjelovanje na ovogodišnjoj 73. Venecijanskoj mostri na kojoj je premijerno prikazana epizoda njegove prve mini-serije “Mladi Papa”, iskoristio da predstavi svoj idući dugometražni filmski projekt, prenosi Hina.

Nakon velikog uspjeha filma “Mladost”, premijerno prikazanog prošle godine na Filmskome festivalu u Cannesu, s Michaelom Caineom i Harveyem Keitelom u glavnim ulogama, napolitanski redatelj radi na filmu “Loro” (Oni) u kojemu će prikazati svijet nekadašnjega talijanskog premijera Silvija Berlusconija, no djelo nije zamišljeno kao oštra kritika “Il Cavaliereova” života, piše Variety.

Komentari