Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Michelle Mullane

Bivša BBC-jeva voditeljica izgubila bitku za život

Prije samo nekoliko dana Michelle se oglasila na društvenim mrežama i sa svojim pratiteljima podijelila da već danima trpi jake bolove te da ne može ustati iz kreveta

Bivša BBC-jeva voditeljica Michelle Mullane izgubila je bitku za život u 51. godini, nakon što se godinu dana borila sa zloćudnom bolesti, rakom crijeva, piše The Guardian.

Vijest o njenoj smrti potvrdila je njena kćerka Liv.

“Predivna moja majka, koja me puno toga naučila. Držala je moju ruku kada sam bila uzrujana i bila je ponosna i učila me sve do kraja. Vikala je na učiteljice i uvijek bila na mojoj strani (iako sam bila zločesta), imala je energiju… Energiju koja se ne može opisati riječima”, napisala je Liv.

“Britkost i inteligencija učinili su je posebnom kao rijetkom zvijezdom, njezina toplina omogućila mi je da joj se povjerim o svim problemima, zaista svim, i onima koje većina ljudi ne govori svojim majkama. Njen je smijeh ispunjavao prostoriju, ona mi je bila najveća podrška i natjerala me da vjerujem kako mogu ostvariti bilo što. Još uvijek je osjećam i zauvijek ću”, zaključila je.

Od nje se oprostio i komičar Jason Manford.

“Imat ću toliko lijepih uspomena na tebe. Kad sam počinjao u ovom svijetu, još devedesetih godina, prva si mi pomogla i pružila medijski prostor. Uvijek si prepoznavala mlade talente i zvala ih u emisiju. Koliko smo samo popili čaja zajedno i prolazili kroz razne teme! Jako ćeš nam svima nedostajati”, napisao je.

Prije samo nekoliko dana Michelle se oglasila na društvenim mrežama i sa svojim pratiteljima podijelila da već danima trpi jake bolove te da ne može ustati iz kreveta.