Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

crveni tepih

Bivša Miss Svijeta sa suprugom zablistala u Cannesu

chopra5

Priyanka i Nick plijenili su pažnju odjeveni u bijelo od glave do pete

Otkako su krajem 2018. godine razmijenili bračne zavjete na raskošnom trodnevnom vjenčanu u Indiji, glumica i Miss sviijeta Priyanka Chopra i pjevač Nick Jonas ne prestaju oduševljavati javnost svojom zaljubljenošću i romantičnim gestama.

Glumica i pjevač skoro su nerazdvojni, a čak i kada imaju neodgodive poslovne obaveze trude se biti jedno uz drugo, pa je tako lijepa Indijka Nicku i njegovoj braći nedavno pravila društvo na snimanju spota u Miamiju.

Koliko je zaljubljen slavni par nije krio ni na Filmskom festivalu u Cannesu, gdje se trenutno preselilo pola Hollywooda.

Uz brojna uticajna imena koja su se pojavila na premijeri filma “Les plus belles annees dune vie” našao se i slavni par koji je od trenutka kada je kročio na crveni tepih poput magneta privlačio poglede.

Priyanka i Nick plijenili su pažnju odjeveni u bijelo od glave do pete – on u elegantnom bijelom odijelu i košulji s detaljem nježno ružičaste leptir-mašne, te crnim cipelama, a ona u bajkovitoj haljini od slojevitog tila s potpisom libanonskog dizajnera Georgesa Hobeike.

36-godišnja glumica oduzimala je dah u raskošnoj haljini, a za cjelokupan dojam zaslužan je i skupocjeni nakit – dijamantna ogrlica i dijamantne naušnice s potpisom kuće Chopard.

Nakon završetka premijere glumica i pjevač vratili su se u Hotel Martinez gdje su odsjeli. Sati provedeni na crvenom tepihu izmorili su par koji se odlučio nagraditi pizzom.

No, umjesto da jedu u privatnosti, glumica i pjevač izašli su na balkon i pred fotografima jedno drugo hranili pizzom, još uvijek odjeveni u svečane toalete.