Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Michelle Obama

Bivša prva dama SAD-a pokreće kulinarski show

obama

Glavne zvijezde showa bit će dvije lutke prikladnih imena – Waffles i Mochi, a Obama će biti vlasnica trgovine

Bivša prva dama Amerike Michelle Obama na Netflixu pokreće svoj kulinarski show namijenjen najmlađima. Ona će biti zvijezda i izvršna producentica emisije “Waffles+Mochi”, koja će se početi prikazivati 16. marta, piše CNN.

Na pitanje o svojoj novoj emisiji na Netflixu, Obama je pojasnila da će njen sadržaj biti namijenjen prvenstveno djeci.

Glavne zvijezde showa bit će dvije lutke prikladnih imena – Waffles i Mochi, a Obama će biti vlasnica trgovine. Kako je pojasnila, kroz emisiju će biti prikazano njihovo zajedničko “putovanje” na kojem će se okušati u kulinarstvu.

“Uz pomoć prijatelja, među kojima je i vlasnica supermarketa Michelle Obama te čarobne leteće košarice za kupnju koja je zamišljena kao vodič, glavni likovi Waffles i Mochi putovat će svijetom i posjećivati razne kuhinje, restorane, farme i domove, pripremati jela s raznovrsnim začinima uz pomoć poznatih chefova, djece i poznatih ličnosti”, rekli su iz Netflixa.

Tema emisije usko je povezana sa sloganom “Let's move” (Pokrenimo se) iz ranije Michelline javnozdravstvene kampanje, čiji je cilj suzbiti pretilost među djecom, prenosi Hina.

Svrha njene kampanje bila je pokrenuti inicijative koje bi svim porodicama pomogle da dobiju pristup zdravoj i cjenovno pristupačnoj hrani te da povećaju tjelesnu aktivnost.

“Waffles + Mochi” samo je jedan od brojnih medijskih pothvata bivše prve dame.

Njen dokumentarni film “Becoming” otprije se prikazuje na Netflixu, a 2020. pokrenula je podcast i na Spotifyu. Michelle i njen suprug, bivši američki predsjednik Barrack Obama s Netflixom su potpisali višegodišnji ugovor za produkciju filmova i serija pod nazivom Higher Ground Productions.