Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

u društvu supruge

Bivši agent 007 na Havajima proslavio 67. rođendan

brosnan

Keely i Pierce sinonim su za jedan od najsretnijih i dugovječnijih brakova u filmskom svijetu, a slavni glumac ne krije koliko mu ona znači

Bivši agent 007 Pierce Brosnan već je nekoliko sedmica na Havajima sa svojom suprugom Keely Shaye Smith. U društu supruge proslavio je svoj 67. rođendan i ponovno iskoristio priliku da joj pokaže koliko mu je bitna.

Na svom službenom Instagram profilu objavio je zajedničku fotografiju sa svojom 11 godina mlađom suprugom dok su izmijenili romantičan poljubac, držeći u ruci čašu šampanjca. Bračni par u jeku pandemije pobjegao je na Havaje, gdje uživaju u podužem odmoru.

Slavljeničko raspoloženje u glumcu poznatom po dugogodišnjoj ulozi agenta 007 izazvalo je najiskrenije emocije pa je poručio:

“Hvala na mjesecu i suncu i svim sretnim danima koje smo proveli zajedno kroz naš život draga Keely. Proveo sam fantastičan 67. rođendan. Hvala svima koji su mi uputili čestitke”.

Keely i Pierce sinonim su za jedan od najsretnijih i dugovječnijih brakova u filmskom svijetu, a slavni glumac ne krije koliko mu ona znači.

“Ona ima tu snagu u sebi bez koje ne bih mogao živjeti. Kada me pogleda, skroz zadrhtim. Keely je stup naše porodice, stup mog života i svakog joj dana ponavljam koliko ju volim. Govorim joj koliko je lijepa i da sve ovo ne bih mogao da nema nje”, znao je govoriti Brosnan, koji se od supruge ne odvaja ni trenutka.