Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

glumica i pjevačica

Blistala je na dodjeli Oscara, očaran je bio i Brad Pitt

brad

Brad Pitt na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Oscar nije skrivao očaranost 36-godišnjom glumicom i pjevačicom

Nakon braka s Angelinom Jolie, oskarovca Brada Pitta ljubavno se povezivalo s brojnim ljepoticama, a sada se šuška kako mu je pažnju zaokupila perspektivna američka glumica i pjevačica, Andra Day.

Prema napisima britanskog tabloida Mirror, Brad Pitt na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Oscar nije skrivao očaranost 36-godišnjom glumicom i pjevačicom Androm Day.

“Andra je već neko vrijeme na Bradovom radaru. Flertovali su iza kulisa i vjeruje se da su razmijenili brojeve mobitela. Moguće je da je u pitanju nešto profesionalno, ali neki Bradovi prijatelji pričaju kako bi on i Andra bili sjajan par”, za Mirror je izjavio izvor blizak glumcu.

Na ovogodišnjoj dodjeli koja se održala u aprilu, Andra Day bila je nominirana za oskarovski kipić u kategoriji najbolje glumice zahvaljujući ulozi u filmu ‘United States vs. Billie Holiday’, no umjesto njoj pripao je glumici Francis McDormand.

Glasine o novom ljubavnom interesu 56- godišnjeg glumca uslijedile su nakon što je izborio zajedničko skrbništvo nad petoro maloljetne djece s bivšom suprugom, Angelinom Jolie, no za sada je riječ o privremenoj odluci suda.