SHOWbuzz

bh. umjetnik

Božo Vrećo objavio fotku s bolesnom mamom: “Dobro je i sretna je”

25/07/2021

Na Božinom Instagram profilu nalazi se puno njegovih fotografija s mamom. S njom provodi svaki slobodan trenutak, a obožavatelje redovito obavještava o njenom oporavku

Božo Vrećo na Instagramu je objavio fotografiju sa svojom mamom Milom kojoj je prošle godine dijagnosticiran tumor. Bosanskohercegovački umjetnik na društvenim mrežama od tada često govori o njenom stanju.

“Odoše doma, bile su sa mnom nekoliko dana. Grlili smo se i ljubili, dobro je i sretna je, jer je okružena i ispunjena ljubavlju koju joj dajem i dajemo. Srna s najljepšom kosicom i moj premili svijet. Hvala majčice i vidimo se opet kada se vratim iz Barcelone”, napisao je Vrećo u opisu fotografije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Vreco Bozo (@bozovreco)

“Dvije duše drage”, poručila im je jedna od Božinih pratiteljica u komentarima, a drugi su im ostavljali emotikone srca.

Na Božinom Instagram profilu nalazi se puno njegovih fotografija s mamom. S njom provodi svaki slobodan trenutak, a obožavatelje redovito obavještava o njenom oporavku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Vreco Bozo (@bozovreco)

Inače, 37-godišnji muzičar oca je izgubio kad je imao samo pet godina pa je odrastao s majkom i dvije sestre. Majka Mila je umjetnica pa je Božu oduvijek poticala da slika i crta, kao i da se bavi muzikom.

“Odgojila me da nikad ne upirem prstom na drugog i drugačijeg i da oni koji to čine označeni su jednom vrlo jasnom definicijom – neodgoj. Hvala mojoj majčici što mogu biti i frajer i žena kad to u svom životu poželim bez da pitam ikoga za mišljenje i dopuštenje, nadasve živite svoj život i učinite ga boljim i interesantnijim koliko je to moguće, a mogućnosti su beskrajne ako se mene pita”, napisao je na Instagramu jednom prilikom.

Komentari

Autor: Index.hr

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.