Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Brad Pitt: Nisam varao Angie

angelina-jolie-brad-pitt

Medijska bura oko razvoda Angeline Jolie i Brada Pitta ne jenjava, a iako se slavni par nakon službenih izjava više nije oglasio u javnosti, svi neslužbeni izvori tabloida slažu se u jednom – Brad još uvijek voli Angelinu i ne želi odustati od njihova braka.

“Nisam varao Angie, neka me spoje na poligraf da joj to dokažem”, navodno je glumac rekao bliskim prijateljima, piše Daily Mail.

Pitt je, osim poligrafa, nazvao i Angelinog oca Jona Voighta kako bi ga zamolio da urazumi kćer, ali čini se da Jolie ne planira popustiti.

“Angie mrzi svu tu žensku pažnju oko Brada. Užasno je nesigurna, iako je jedna od najljepših žena svijeta. Ponudio joj je i da ga testira poligrafom, ali ona je to odbila”, rekao je izvor blizak paru za Daily Star, pojašnjavajući da je Angelinina ljubomora, a ne Bradov sukob s djecom uzrok razvodu.

Nakon što je otkrivena snimka nadzorne kamere iz zračne luke u kojoj su se Brad i Maddox sukobili, FBI i socijalne službe navodno planiraju obustaviti daljnju istragu porodice Jolie-Pitt, budući da video pokazuje samo svađu a ne i fizički obračun oca i sina.