Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

intervju cnn-u

Brad Pitt otkrio kako je zaštitio Gwyneth Paltrow od Weinsteina

brad pitt

Amanpour ga je sad u intervjuu pitala kako se suprotstavio čovjeku kojega su se donedavno u Hollywoodu skoro svi bojali

Povodom izlaska filma “Ad Astra”, u kojem igra glavnu ulogu, Brad Pitt dao je veliki intervju CNN-ovoj Christiane Amanpour u kojemu je, između ostalog, progovorio i o tome kako se suprotstavio holivudskom zlostavljaču Harveyju Weinsteinu.

Pitt je u devedesetima bio u vezi s glumicom Gwyneth Paltrow koju je tad Weinstein angažirao za ulogu Jane Austen u filmu “Emma”. Gwyneth je još ranije ispričala kako ju je holivudski producent pozvao u svoj apartman prije početka snimanja, na što je ona pristala vjerujući da je u pitanju poslovni sastanak. No kad su stigli, Weinstein ju je počeo dirati i predlagati da odu u sobu na masažu.

Glumica je to odbila te otišla kod tadašnjeg dečka Brada Pitta i sve mu ispričala. Pitt se suočio s Weinsteinom, koji je uporno negirao optužbe.

Amanpour ga je sad u intervjuu pitala kako se suprotstavio čovjeku kojega su se donedavno u Hollywoodu skoro svi bojali.

“Ja sam u tom trenutku bio samo dječak s planine Ozark na igralištu… A to je bio način na koji smo mi tamo rješavali stvari. Samo sam se htio pobrinuti da se ništa ne dogodi kasnije jer je ona trebala snimiti dva filma. Mislim da je zanimljivo da se, u Hollywoodu posebno, dinamika na radnom mjestu između muškaraca i žena ponovno kalibrira, na vrlo dobar način, način koji smo predugo čekali. I mislim da je to važna priča”, zaključio je Brad Pitt.

”Bradov napad bio je toliko jak kao da ga je uzeo i bacio u zid. To što je napravio da me zaštiti u doba kad nisam imala ni snagu ni moć jednostavno je nevjerovatno”, rekla je Gwyneth ranije u emisiji “SiriusXM”.

”Rekao mu je da će ga, ako se ikad više budem osjećala neugodno zbog njega, ubiti”, ispričala je glumica dodajući kako će Bradu uvijek biti zahvalna na tome što je napravio.