"Daily Mail"

Brad Pitt tuži Angelinu Jolie zbog prodaje zajedničkog vinograda

jolie pitt
FOTO: Screenshot
Jolie i Pitt

U pravnim spisima ukazuju se da je glumac pomogao da se uveća profit vinograda, koji se smatra jednim od najcjenjenijih svjetskih proizvođača roze vina

Glumica Angelina Jolie, bivša supruga glumca Bred Pitta, prodala je polovinu njihovog vinograda u Francuskoj, jednom ruskom oligrahu, piše “Daily Mail”.

Cijena vinograda procjenjuje se na 160 miliona dolara i oboje su se, još tokom braka, dogovorili da niko od njih ne proda svoj dio bez dozvole onog drugog, međutim, glumica se izgleda oglušila o njihov dogovor.

Kada je saznao da je Anđelina prodala svoju polovinu i da će imati nove poslovne partnere, Bred Pitt je bio poprilično iznerviran.

U pravnim spisima ukazuju se da je glumac pomogao da se uveća profit vinograda, koji se smatra jednim od najcjenjenijih svjetskih proizvođača roze vina.

Prodala svoj dio

Pittovi advokati tvrde da je Jolie tajno prodala svoj dio još 2021. godine, nakon spora koji su imali oko starateljstva nad djecom.

“Kao što će se dokazati na sudu, Angelinine radnje su bile nezakonite i ozbiljno su oštetile Pitta, a sve to kako bi se nepravedno obogatila”, piše u dokumentu koje je objavio pomenuti medij.