Brad se nakon 12 godina izvinio Jennifer

brad i jenn333

Brad Pitt i Jennifer Aniston vjenčali su se 2000. godine u Malibuu, nakon dvije godine veze, a često su smatrani savršenim parom, sve dok se Brad nije zaljubio u Angelinu Jolie, na setu filma “Mr and Mrs Smith”, koja je godinu dana prije finalizirala razvod od glumca Billyja Boba Thorntona.

Na Angelinu je odmah pokrenut “medijski linč”, kao razaračice brakova, a opasno se i šuškalo kako je njena veza s Bradom konzumirana i prije nego je on službeno prekinuo s Jennifer 2005. godine, iako glasine nikada nisu potvrđene.

Jennifer je u jednom intervjuu tada kratko prokomentirala razvod vrlo damski.

“Niko nije ništa pogrešno napravio. Stvari se ponekad samo dogode.”

Oštro je demantirala glasine kako je razlog razvoda bila činjenica kako ne želi djecu.

No, u septembru 2016. godine, portal TMZ prvi je prenio vijest kako je Angelina podnijela zahtjev za razvod te zatražila skrbništvo nad djecom. Šuškalo se kako ju je Brad varao, psihički zlostavljao, pio te bio nasilan prema njihovoj djeci pa je njihov prekid sedmicama bio glavna tema svih naslovnica.

Na žutim stranicama počelo se ponovno razvlačiti i ime Jennifer Aniston, koja je sreću pronašla u drugom braku, s glumcem Justinom Therouxom. Ponovno, zvijezda serije “Prijatelji” ostala je dama.

A više od 10 godina nakon što joj je slomio srce, Brad se napokon odlučio izviniti svojoj bivšoj supruzi.

“Brad se zbog problema s alkoholom prijavio na terapiju te kroz oporavak naučio bolje izražavati svoje osjećaje. Jennifer je bila prva na listi ljudi, kojima se otvorio. Shvatio je sve što joj je napravio te joj se izvinio. Ona mu je rekla da mu oprašta i da se usredotoči na budućnost”, otkrio je izvor blizak glumcu.