Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Beverly Hills

Brenda i Brendon opet zajedno, samo Dylana neće biti

brenda brendon

Po prvi put nakon 20 godina ljubiteljima serije javili su se i nekadašnji nerazdvojni TV blizanci, Brandon i Brenda

Kako se bliži početak emitiranja prve epizode nove sezone Beverly Hills sage, najavljen za 7. avgusta, tako nekadašnje teen TV zvijezde sve češće svojim zajedničkim fotografijama sa seta uveseljavaju obožavatelje.

Tako su se nedavno glumice Tori Spelling (46), Jennie Garth (47) i Gabrielle Carteris (58), poznatije po ulogama Donne, Kelly i Andree objavile zajedničku fotografiju uživanja na večeri u kupaćim kostimima na krovu zgrade.

Po prvi put nakon 20 godina ljubiteljima serije javili su se i nekadašnji nerazdvojni TV blizanci, Brandon i Brenda, koje glume Jason Priestley (49) i Shannen Doherty (48).

– I samo tako, blizanci su se vratili – napisala je Shannen i oduševila mnogobrojne fanove, koji nisu krili radost zbog skorašnjih novih avantura ekipe s Beverly Hillsa.

Jedna od najpopularniji serija devedesetih emitirat će ovog ljeta šest novih epizoda pod nazivom “BH90210”. U seriji će se pojaviti originalna postava, a svima će nedostajati “zločesti dečko” serije, Dylan. Podsjetimo, glumac Luke Perry preminuo je u martu ove godine, u 53. godini života od moždanog udara.