Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"Daily Mail"

Britney Spears je majka natjerala da se razvede nakon 55 sati braka

Britney Spear2 (1)

Kako navodi advokat, Alexander je volio Britney i nije je želio povrijediti, ali bojao se njene majke i menadžerskog tima. Ove izjave potvrdio je i Alexander u podcastu Toxic: The Britney Spears Story

Lynne Spears, majka Britney Spears, prisilila je pjevačicu da poništi svoj brak s prvim suprugom Jasonom Alexanderom, potvrdio je advokat Mark Goldberg.

Mark je za Daily Mail ispričao kako par nije želio da se brak poništi, ali su ih na to natjerali Lynne i Britneyjin menadžerski tim.

“Majka se miješala u život svoje kćeri. Došla je u Las Vegas, izbacila Jasona i dala mu avionsku kartu za kući”, rekao je Goldberg za Daily Mail.

Par se vjenčao u januaru 2004. godine u kapelici u Las Vegasu. Brak je trajao svega 55 sati. Kad su nazvali Lynne da su se vjenčali, ona je navodno poludjela.

Alexander je kontaktirao Goldberga za pomoć.

“Tražio je savjet. Bio je vrlo emotivan i uzrujan. Britney ga je zvala da dođe u Las Vegas. Bila je tamo s prijateljima, koliko se sjećam, i platila mu je avionsku kartu. Britneyjina ideja je bila da se vjenčaju. Rekao je da nisu pili ni drogirali se”, ispričao je advokat.

Kako navodi advokat, Alexander je volio Britney i nije je želio povrijediti, ali bojao se njene majke i menadžerskog tima. Ove izjave potvrdio je i Alexander u podcastu Toxic: The Britney Spears Story.

“Rekli su mi da ako potpišem poništenje braka, da će dopustiti meni i Britney da nastavimo našu vezu i ako bismo se isto osjećali za šest mjeseci, sklopili bismo brak. Nisam imao razloga vjerovati u suprotno. Mislio sam da je to istina. Dopuštali su nam da komuniciramo putem telefona”, ispričao je Alexander te napomenuo kako je mjesec dana nakon poništenja braka telefon pjevačice misteriozno prestao raditi.