SHOWbuzz

životna drama pjevačice

Britney Spears odbija nastupati dok otac zadržava kontrolu nad njenom karijerom

18/07/2021

Otac pop zvijezde, Jamie Spears, ima isključivu kontrolu nad imanjem svoje kćerke u iznosu od 60 miliona dolara zbog starateljskog nadzora koji je odredio sud 2008. godine

U najnovijem preokretu svoje pravne bitke, pjevačica kaže da bi radije dijelila video snimke iz svoje dnevne sobe nego što bi izašla na scenu.

Britney Spears odbila je da ponovo nastupa, dok njen otac zadržava kontrolu nad njenom karijerom, i rekla je da je nadzor pod kojim je bila 13 godina “ubio moje snove”.

Njene primjedbe, u dužoj objavi na Instagramu, bile su posljednje u nizu emotivnih javnih komentara o ocu koji kontroliše njene lične i finansijske poslove.

“Neću uskoro nastupiti ni na jednoj sceni sve dok se moj otac bavi onim što nosim, ​​kažem, radim ili mislim”, napisala je pjevačica.

Otac pop zvijezde, Jamie Spears, ima isključivu kontrolu nad imanjem svoje kćerke u iznosu od 60 miliona dolara zbog starateljskog nadzora koji je odredio sud 2008. godine.

“Radije bih dijelila video snimke DA iz svoje dnevne sobe umjesto sa scene u Vegasu. Neću da stavljam tešku šminku i neću da imam probe u kojima stalno iznova pokušavam da izvedem remikse svojih pjesama, a da na kraju to ne uspijem”, napisala je Britney u objavi.

39-godišnja Spears, koja ima nerastumačena pitanja mentalnog zdravlja, nije nastupala u javnosti od kraja 2018. godine kada je bio kraj njene svjetske turneje.

Spears je imenovala novog advokata koji će je zastupati u njenom nastojanju da nadzor okonča, nazivajući ga nasilnim.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.