Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

“Brutalno iskrena”: Bivša “spajsica” dva puta se pokušala ubiti

melanie-brown

Pjevačica Melanie Brown uskoro objavljuje biografsku knjigu “Brutally Honest” u kojoj je priznala da je dva puta pokušala da se ubije, prvi put s 14 godina, a drugi 2014. godine kada je saznala da je suprug Stephen Belafonte njihovoj dadilji Lorraine Giller napravio dijete.

Bivša “spajsica” tada je popila 200 tableta za spavanje, no srećom pokušaji nisu bili uspješni.

Prošle godine započela je brakorazvodnu parnicu tokom koje su izašle priče o njegovom zlostavljaju te njenoj ovisnosti o drogama i alkoholu.

O svemu je na losangeleskom sudu svjedočio i Rusty Updegraff koji je kao dadilja radio u njeonu domu.

– Toliko bi se opijala da bi se u jednom trenutku onesvijestila – rekao je Rusty koji se brinuo za njene kćeri Madison i Angel.

Osim problema s opijatima, opisao je i njen seksualni život.

– Stalno su se u kući izmjenjivali muškarci. Fokusirana je samo na požudu i rekla mi je da ju je izbezumilo kada ju je jedan muškarac romantično pomilovao po ruci – opisao je bivši prijatelj i dodao da je spavala s učiteljem klavira svoje djece, vozačem, frizerom i tipom kojeg je “pokupila” u klubu i kojem su djeca dala nadimak “smrdljive noge”.

Jedan od muškaraca s kojim je provela noć prepunu strasti navodno je bio i glumac Zac Efron, koji se o svemu nije oglasio. Zahvaljujući ovom svjedočenju sud joj je naredio da se tokom četiri mjeseca mora testirati na drogu i alkohol nakon čega će odlučiti kako će ona i Belafonte dijeliti brigu nad sedmogodišnjom Madison.

U odbranu je stala njena majka Andrea koja je rekla da su svi navodi lažni i da ona “ponekad malo popije, ali nikad kad je sa svojom djecom”.