Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"The Unbearable Weight of Massive Talent"

Cage otkrio koja mu je uloga bila najizazovnija u karijeri

New Project – 2022-04-11T124744.642

Film je sniman i na nekim od lokacija u Hrvatskoj kao što su vila Šeherezada u Dubrovniku, Umjetnička galerija, Konavle i Cavtat

Cage se pojavio u više od 100 filmova, utjelovio je brojne kultne, a ponekad i vrlo čudne likove.

No čini se da mu je njegov posljednji film dao veći izazov od bilo koje uloge koju je imao. To je možda zato što u The Unbearable Weight of Massive Talent glumi izmišljenu verziju samog sebe.

Glumac upravo promoviše svoj novi film, a u sklopu toga na Redditu je održao AMA-u (Ask Me Anything), gdje je odgovarao na pitanja obožavatelja. Obožavatelji su ga pitali o najtežim ulogama u njegovoj karijeri, a on je odgovorio:

“Rekao bih da je Nick Cage u Massive Talent bila najizazovnija uloga za koju sam morao ući u lik jer sam imao dodatnu komponentu pokušaja zaštite osobe po imenu Nicolas Cage, a također sam morao oživjeti rediteljevu apsurdističku viziju lika Nicolasa Cagea.”

U filmu The Unbearable Weight of Massive Talent, Cage glumi Nicolasa Cagea, glumca kojemu propada karijera i koji je zbog toga prisiljen prihvatiti posao od milion dolara – da dođe na rođendan bogatog obožavatelja. Nicolas Cage se zatim zatekne u situaciji da, kako bi spasio sebe i svoje voljene, mora utjeloviti sve najpoznatije i najlegendarnije likove koje je tokom karijere odigrao u filmu.

Film je sniman i na nekim od lokacija u Hrvatskoj kao što su vila Šeherezada u Dubrovniku, Umjetnička galerija, Konavle i Cavtat.