Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Los Angeles

Cameron Diaz prvi put u javnosti nakon što je postala mama u 48. godini

cameron diaz

Nakon što je u prvim danima nove godine brojne iznenadila viješću kako je u 48. godini dočekala svoje prvo dijete, poznata američka glumica Cameron Diaz po prvi put se pojavila u javnosti

Kako je javnosti imala priliku otkriti na Instagramu, sa suprugom muzičarom Benjijem Maddenom, Cameron je dočekala prvo dijete, kćerkicu čije puno ime glasi Raddix Chloe Wildflower Madden.

Izvor blizak njenom suprugu Benjiju Maddenu otkrio je za američki časopis People kako Diaz svako sekundu u danu želi posvetiti malenoj Raddix, te da ne namjerava angažirati dadilju, a nakon vijesti o dolasku prinove zvijezda filma “Maska” po prvi put se pojavila u javnosti.

Slavnu američku glumicu paparazzo fotografi uočili su na ulicama Los Angelesa u ležernom izdanju.

Na filmu je debitovala 1994. godine s “Maskom”, a posljednju ulogu odigrala je dvadeset godina kasnije kao Miss Hannigan u novijoj verziji filma “Annie”. U intervjuu za Entertainment Weekly iz 2018. godine Diaz je napomenula kako je “polupenzionisana” od glume.

“Slavu sam počela doživljavati s 22 godine, dakle prije 25 godina, što je jako dugo. Više od polovice svoga života dala sam javnosti i osjećam da je sasvim uredu da odvojim nešto vremena za sebe, reorganiziram se i izaberem kako se želim vratiti u svijet. Ne nedostaju mi nastupi”, izjavila je svojevremeno u posebnom izdanju magazina InStyle.